Nanoteknoloji; atomların ve moleküllerin en küçük birimlerini ifade etmek ve maddeyi atomik boyutu ile kontrol etmek amacı ile kullanılmaktadır. Atom üstüne atom koyarak yeni maddeler oluşturmayı ve mevcut maddelerin moleküler yapısını değiştirerek yeni maddeler oluşturma çalışmalarını içermektedir.

Nanoteknoloji ürünleri için örnekler verebiliriz. Bilgisayar, tablet, gözlük, telefon ekranları, kamera lensleri, cam yüzeylerde toz veya su tutmayan, yansıma önleyici, kendisini temizleme özelliği olan ürünler, ultraviyole korumalı ve buhardan etkilenmeyen ürünler, çizilmeye karşı dayanıklı olan ürünler diyebiliriz.

Bilgisayar programcılığı, söz dizimi ve anlamı tanımlanmış bir kurallar bütününü olan programlama dillerini kullanarak ve bu şekilde sonlu sayıda komutu yazarak donanımına belli bir işi yaptırmaktır.

DEVNANOTEK, Developers ve NANOTEK kelimelerinin birleşmesinden oluşmaktadır.

2010 Yıllından bu yana Yazılım alanında bir çok çalışma ve proje de yer aldık, DEVNANOTEK ekibi olarak günümüzde web tabanlı yazılım ve otomasyon sistemleri geliştirmekteyiz. Web Tabanlı bir projenin A'dan Z'ye tüm yazılımsal ve tasarımsal geliştirmesini yapabiliyoruz bu günümüzde projesini hayatta geçirmek isteyen bireysel ve kurumsal müşterilerin en çok tercih edebileceği bir ekiptir.

Lütfen bekleyin...